träskiva med olika ämnen i skolan

MEDIATEK OCH ELEVSERVICE

Skolans välutrustade mediatek är en naturlig plats för studier. Här får du hjälp med informationshantering och studieteknik. Här finns även vår elevservice, där du kan få hjälp med praktiska frågor. I mediateket kan du låna böcker, tidningar och filmer. Här finns tillgång till datorer och skrivare. Mediateket är också en populär miljö att studera i.

Här hittar du alla böcker, tidningar och filmer som finns i NFUs Mediatek. Här hittar du även snabblänkar till databaserna NE, Landguiden och författarlexikonet Alex.

Mediatekets öppettider:
Måndag – Fredag kl 8:00 – kl 16:00

Mediateket kontakt:
gabriella.elovsson@svedala.se

Hos elevservice kan du som studerar på NFU få hjälp med bland annat IT- och nätverksfrågor, inloggningar, din låstagg och din elevdator.

Elevservice öppettider:
Måndag – Fredag kl 8:00 – kl 15:00

Elevservice kontakt:
frida.saltin@svedala.se

ELEVGUIDE

Vi har tryckt upp en guide med viktig information om dina studier på Nils Fredriksson Utbildning.
Den uppdateras varje läsår och delas ut till eleverna. Den finns även i digital version.