Föräldramöte för vårdnadshavare till elever i åk 1 samt introduktionsprogram

Välkommen till föräldramöte -Att växa tillsammans-

Torsdag 25:e november kl. 17.30 – 18.30

Plats: Å va mer (matsalen), Nils Fredriksson Utbildning, Börringevägen 10

Välkommen till en givande kväll om att vara förälder till gymnasieungdomar som är på väg in i vuxenlivet. Du som förälder spelar fortfarande en viktig roll för att din ungdom ska lyckas i skolan. Hur mycket ansvar kan en elev förväntas ta för sin egen skolgång när hen börjar gymnasiet? Hur och när ska man engagera sig och när ska man backa undan och ge utrymme? Frågorna är många och det är dessa som bland annat kommer att behandlas under kvällen. Elevhälsan på NFU presenterar och delar med sig av konkreta tips och råd. Elevhälsan består av skolsköterska, kurator, studie- och yrkesvägledare, specialpedagog och speciallärare och leds av rektor. Kvällen riktar sig till er föräldrar och elever är inte tänkta att delta på detta möte. Även mentorer och rektor kommer att vara på plats under kvällen. Givetvis bjuder vi även på kaffe och fika.

Anmälan sker till ulrika.delbrant@svedala.se senast den 22 november.

Varmt välkomna

Elevhälsan på NFU